TOMATO SCRUB :)


yea, slamat petang...saya daripada akept..kehkeh..tu la dialog setiap hari...maklumla da stat prkikal ni kna la salu call org tu org ni... 
btw, da dekat setaon tggal blog ni..hehe... 
ok , so hri ni nk share pasal KECANTIKAN... yea...
wlaupun den ni x cntik...

first of all, cane nk bersihkan muka mggunakan bhn smulajadi ;)
senang j.. char pon selalu buat cuma lately ni mlas ckit...kiki...
n bhan2nye ialah:


------------> tomato




madu <-------------


--------------> lemon 



seng je bhan2 die kan.. 1st skli... klorg boleh rebus tomato tu atau klo malas penyek2 j ngn sudu...die punya biji tu buang...
lpas tu campurkan dengan madu n lemon ckit...

cuci muka then sapuuuuuuuuuuu :)

biar die kering n cuci la muka anda...
amalkan setiap hari u hilangka sunburn..
InsyaAllah sel2 kulit mati akan berjya dihapuskn..hihi

n 1 lagi..klo nk jadikan sbgai scrub pon boleh...
potong tomato, lpas tu tekan belah yg hiris tu dalam gula....then sapu kat muka...
mcm pening j instruction ni...hihi
jap yea...nah t6gok tutorial ni... :)

CLICK SINI



Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 komen dak comel:

Post a Comment